Дискусы...
- semen52
- Сообщения: 326
- Зарегистрирован: Вс авг 17, 2008 8:39 pm
- Откуда: Кирьят-Бялик
- Поблагодарили: 2 раза
Дискусы...
Приветствую всех форуменчан! После продажи всех , своих дискусов, я начинаю новую партию с размера 5-6 см. Причина продажи очень проста, пока у меня не получается приобрести, что-то. чтобы радовало сердце, да и среди моих многочистеных друзей на фейсбуке.очень много любителей дискусов.Пока нет чем похвастаться..Будем вместе следить за их ростом.
http://www.youtube.com/watch?v=NEtsyIkQ ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=NEtsyIkQ ... ure=relmfu
Эксперимент-прогресс человечества..
- Вишневский Семен
- Сообщения: 688
- Зарегистрирован: Сб мар 17, 2007 7:17 pm
- Откуда: Бат-Ям
- Поблагодарили: 1 раз
-
- Сообщения: 161
- Зарегистрирован: Вт дек 20, 2011 9:23 pm
- Откуда: Israel,Eilat
- semen52
- Сообщения: 326
- Зарегистрирован: Вс авг 17, 2008 8:39 pm
- Откуда: Кирьят-Бялик
- Поблагодарили: 2 раза
Спасибо всем за добрые слова. Хочу описать более подробнее мой аквариум. Примерно 300 литров. Два внешника, Один 1200л\ч. Второй 1000 л\ч, на выходе второго установлен UV--9 ватт..Без грунта. Освещение практически не включается. Температура 29-30 градусов. Подмены воды очень частое, так как рыб много и приходится сейчас кормить 4-6 разв день. Еда у меня . это самодельный фарш( без говяжего сердца) , В состав входит шпинат, спирулина, морковь,чеснок, немного морской рыбы, креветки и тетра-бис.
Эксперимент-прогресс человечества..
- semen52
- Сообщения: 326
- Зарегистрирован: Вс авг 17, 2008 8:39 pm
- Откуда: Кирьят-Бялик
- Поблагодарили: 2 раза
Странный ты ДИМА,отбиваешь всякое желание продолжатьdimaf писал(а):Семён, вот ты и сделай здесь страничку про выращиванию дискусов. Опыта с этой рыбой у тебя предостаточно. И всем будет интересно.
Какая температура, корм, подмены воды, фильтрация, свет, грунт.. или грунта нет?
Эксперимент-прогресс человечества..
- semen52
- Сообщения: 326
- Зарегистрирован: Вс авг 17, 2008 8:39 pm
- Откуда: Кирьят-Бялик
- Поблагодарили: 2 раза
1)הקציצה על פי חיים זסלבסקי:
קונים 10-15 לבבות הודו לשטוף ולחתוך לרבעים, רבע קילו בייבי שרימפס מבושל, נמכר ברשתות טיב טעם וקרלברג, שקית של חצי קילו עולה 22-24 ש"ח ודאו שעל השקית כתוב Cooked , זה מבושל במידה הנכונה ביותר (אני חולה על זה), להפשיר ולשטוף. לא משתמשים במטחנת בשר אלא במערבל (מרסק) מזון בעל 2 להבים, שופכים 2 כפיות אבקת אסטקסנטין(להשיג אצל הסוחרים) עם חצי כוס תרכיז שום של סיכם ונותנים כרבע שעה לאסטקסנטין להתמוסס, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס עד כוס מזון יבש מסוג כלשהו (אפשר גם אנין-נון) ונותנים לו גם לספוג נוזלים כרבע שעה, בינתיים מרסקים כדור צנטרום לאבקה, אפשר לשים בשקית סנדוייצ'ים וכמה מכות פטיש, מוסיפים גם כף שטוחה של אבקת ספירולינה ושקית אבקת ג'לטין על בסיס דגים(כל אישה מחזיקה את זה בבית...). הפעם שידרגתי את התערובת גם בפלטת KRILL וגם בפלטת-MYSIS קפואים (שהם סוגים של מיני שרימפס) שקונים כמעטו בכל חנות דגים ואקווריומים (להפשיר מראש), אפשר להוסיף גם ארטמיה ודפניות קפואות.
מוסיפים עוד קצת תרכיז שום (לאחר ניעור הבקבוק כמובן) אפשר להשתמש גם בשום כתוש טרי או קנוי, אפשר להוסיף קורט מלח. סוגרים את המכסה העליון ומערבלים במהירות גבוהה במשך 3-4 דקות... כעת כל שנותר הוא לשים כשתי כפות של העיסה בשקית סנדויצ'ים, לשטח דק כדי שיהיה קל לשבור ולהקפיא. אם הוספתם כף ספירולינה, צבע העיסה יהיה ירוק (לא להבהל), לספירולינה הרבה סגולות וגם חלבון (קראו באינטרנט), מובטחת גדילה מהירה וצבעים יפים... מבטיח שלא ישאר פירור,
בהצלחה
קונים 10-15 לבבות הודו לשטוף ולחתוך לרבעים, רבע קילו בייבי שרימפס מבושל, נמכר ברשתות טיב טעם וקרלברג, שקית של חצי קילו עולה 22-24 ש"ח ודאו שעל השקית כתוב Cooked , זה מבושל במידה הנכונה ביותר (אני חולה על זה), להפשיר ולשטוף. לא משתמשים במטחנת בשר אלא במערבל (מרסק) מזון בעל 2 להבים, שופכים 2 כפיות אבקת אסטקסנטין(להשיג אצל הסוחרים) עם חצי כוס תרכיז שום של סיכם ונותנים כרבע שעה לאסטקסנטין להתמוסס, לאחר מכן מוסיפים חצי כוס עד כוס מזון יבש מסוג כלשהו (אפשר גם אנין-נון) ונותנים לו גם לספוג נוזלים כרבע שעה, בינתיים מרסקים כדור צנטרום לאבקה, אפשר לשים בשקית סנדוייצ'ים וכמה מכות פטיש, מוסיפים גם כף שטוחה של אבקת ספירולינה ושקית אבקת ג'לטין על בסיס דגים(כל אישה מחזיקה את זה בבית...). הפעם שידרגתי את התערובת גם בפלטת KRILL וגם בפלטת-MYSIS קפואים (שהם סוגים של מיני שרימפס) שקונים כמעטו בכל חנות דגים ואקווריומים (להפשיר מראש), אפשר להוסיף גם ארטמיה ודפניות קפואות.
מוסיפים עוד קצת תרכיז שום (לאחר ניעור הבקבוק כמובן) אפשר להשתמש גם בשום כתוש טרי או קנוי, אפשר להוסיף קורט מלח. סוגרים את המכסה העליון ומערבלים במהירות גבוהה במשך 3-4 דקות... כעת כל שנותר הוא לשים כשתי כפות של העיסה בשקית סנדויצ'ים, לשטח דק כדי שיהיה קל לשבור ולהקפיא. אם הוספתם כף ספירולינה, צבע העיסה יהיה ירוק (לא להבהל), לספירולינה הרבה סגולות וגם חלבון (קראו באינטרנט), מובטחת גדילה מהירה וצבעים יפים... מבטיח שלא ישאר פירור,
בהצלחה
Эксперимент-прогресс человечества..
- semen52
- Сообщения: 326
- Зарегистрирован: Вс авг 17, 2008 8:39 pm
- Откуда: Кирьят-Бялик
- Поблагодарили: 2 раза
Сегодня ровно четыре недели, после покупки...
http://www.youtube.com/watch?v=tesVeuYhdfk&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=tesVeuYhdfk&feature=plcp
Эксперимент-прогресс человечества..